Οδηγίες για τους γονείς και τους μαθητές του Γυμνασίου Τρανοβάλτου.

Αξιότιμοι  Γονείς και Κηδεμόνες, αγαπητοί μαθητές εύχομαι σε όλους υγεία δύναμη και υπομονή .

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική συγκυρία που περνάμε σαν λαός και παγκόσμια γενικότερα με την πανδημία του κορονοϊού –Covid-19 ,βοηθάμε όλους όσους είναι στην πρώτη γραμμή για μας Μένουμε σπίτι και ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών.

Μένοντας στο σπίτι μπορούμε να αξιοποιήσουμε το χρόνο μας δημιουργικά . Με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση που οργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας μπορούμε να κρατήσουμε την επαφή με το βιβλίο αξιοποιώντας και τις γνώσεις μας στην Τεχνολογία.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου οργανώνουν Ψηφιακές τάξεις μέσα από τις οποίες θα μπορείτε να κρατήσετε την επαφή με τα μαθήματα.

Η παρακάτω παράγραφος είναι μέρος του εγγράφου του Υπουργείου Παιδείας  για την εγγραφή των μαθητών –αφού συμφωνήσουν οι γονείς στο Π. Σ.Δ. δηλαδή Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο στον παρακάτω σύνδεσμο :  https://register.sch.gr/students/ και ακολουθώντας τα βήματα που θα βρείτε.

Το σχολείο δηλαδή  στο τηλ. 2464051245 ή στο κινητό η Διευθύντρια θα είναι στη διάθεσή σας για οδηγίες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ : Οι γονείς/κηδεμόνες, με ευθύνη του Διευθυντή, μεριμνούν για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης στη σελίδα https://register.sch.gr/students/ .

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, στο e-mail που θα δώσετε , θα σας σταλούν κωδικοί εισόδου  τους οποίους θα αποθηκεύσετε να μη ξεχάσετε για να μπαίνετε  και να παρακολουθείτε τα μαθήματα. Μετά μέσα από το  Π.Σ.Δ. εγώ θα τους πάρω και θα τους δώσω στους εκπαιδευτικούς και έτσι θα ολοκληρωθούν οι Ψηφιακές τάξεις.

Επίσης  σας ενημερώνω ότι λειτουργεί η Ιστοσελίδα του σχολείου  στο παρακάτω σύνδεσμο. Όσοι  λοιπόν δεν θα μπορείτε να διαβάσετε καλά στο κινητό αυτές τις οδηγίες μπορούν να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του σχολείου.

http://gym-tranov.koz.sch.gr

Επίσης σας ενημερώνω ότι  αρκετοί  συνάδελφοι θα έχουν ανοιχτά τμήματα  οπότε θα χρειαστούν τα e- mail s των μαθητών για να γίνετε η πρόσκληση- ενημέρωση. Λόγω φόρτου εργασίας σας στέλνω την ενημέρωση από το δικό μου mail   και εκτός λειτουργίας. Για απορίες οι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν και στο δικό μου mail με εμφανή και καθαρά τα στοιχεία. alexpaprous@gmail.com.

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους

Ο Θεός μαζί μας.

Με εκτίμηση

Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα  Διευθύντρια του Γυμνασίου Τρανοβάλτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *